#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#
Společnost rehabilitační a fyzikální medicíny SRFM Rehabilitační akce X. Absolventská konference katedry fyzioterapie FTK UP
tělo svaly
Kalendář

X. Absolventská konference katedry fyzioterapie FTK UP

Místo konání:

aula NA 4.20, budova NA | budova děkanátu, Fakulta tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci, třída Míru 117, Olomouc,

Téma:

Přednášky a praktické workshopy z muskuloskeletální, neurologické a interní oblasti

Pořadatel:

Katedra fyzioterapie Fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého Olomouc

Url:

https://konference.ftk.upol.cz/2024/x-absolventska-konference-katedry-fyzioterapie-ftk-up/

Dobrý den,

s radostí Vás zveme na jubilejní X. ročník Absolventské konference katedry fyzioterapie FTK UP. Konference se bude konat 14. - 15. června 2024 na Fakultě tělesné kultury v Olomouci (omlouváme se za změnu termínu, ale kvůli posunu Luhačovické konference, jsme termín změnili).

Letošní konference se budete moc zúčastnit buď online (teoretická část) nebo prezenčně, kde pro Vás bude připravena teoretická část a 5 praktických workshopů z neurologické, muskuloskeletální a interní oblasti dle Vašeho výběru. Kapacita prezenční účasti je omezena na 90 osob, tedy dlouho s přihlášením nečekejte :)

Více informací a možnost registrace naleznete na této stránce: https://konference.ftk.upol.cz/2024/x-absolventska-konference-katedry-fyzioterapie-ftk-up/. Doufáme, že se na konferenci uvidíme. Přejeme Vám krásné rozkvetlé jarní dny.

S pozdravem

Ivana Hanzlíková a David Smékal


Zpět na výpis akcí