#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#
liberecká katedrála
Kalendář

20. Psychosomatická konference

Místo konání:

Technická univerzita Liberec, Budova G – FS, FP Univerzitní náměstí 1410/1, Liberec – Staré město,

Téma:

Kam kráčíš, česká psychosomatiko?

Pořadatel:

Společnost psychosomatické medicíny

Ke stažení:

Pozvánka

Url:

https://psychosomatika-konference.cz

Vážené kolegyně, vážení kolegové, milí přátelé české psychosomatiky,

s počátkem roku 2024 dochází k historickému okamžiku zakotvení psychosomatické péče do českého zdravotnictví. Kód lékařského výkonu "psychosomatická intervence" byl oficiálně uznán zdravotními pojišťovnami.
Tato významná událost nás logicky vede k zamyšlení nad dalším směřováním psychosomatické péče v ČR. Z tohoto důvodu jsme jako hlavní téma 20. ročníku Psychosomatické konference konané ve dnech 20.-22.6.2024 v prostorách Technické univerzity v Liberci zvolili otázku "Kam kráčíš, česká psychosomatiko?"
Dovolujeme si Vás srdečně pozvat na toto mezioborové setkání lékařů, kteří rozvíjejí bio-psycho-sociální přístup v klinické i akademické medicíně, stejně jako dalších odborníků podílejících se na psychosomatické péči jako jsou psychologové, psychoterapeuti, fyzioterapeuti atd. Stejně tak vítáme výzkumníky a reprezentanty různých oborů, kteří přispívají k našemu porozumění zdraví, nemoci a možnostem léčby.
Věříme, že toto třídenní setkání v přátelské atmosféře pro Vás bude přínosné, příjemné a obohacující. Přednášky doplní řada praktických workshopů i večerní společenský program.

Těšíme se na osobní setkání v Liberci.
Za výbor SPM předseda MUDr. Pavel Čech


Zpět na výpis akcí